Toplu SMS İle Para Kazanmak

Emir Buğra KÖKSALAN tarafından tarihinde yayınlandı

Toplu SMS Kullanmak Bana Nasıl Para Kazandırır?Teknoloji firmaları, yazilim şirketleri, reklam ajanslari, muhasebeciler ve kurumsal hizmet üreten/satan firmalar için geliştirilen bu programa üye olarak, Toplusms.tc‘nin size sağlayacağı SMS ve iletişim çözümlerini, kendi markanız ve görseliniz altında müşterilerinize sunacağınız katma değeri yüksek Toplusms.tc çözümleriyle karlı bir iş ortaklığına kavuşabilirsiniz.Özellikle Perakende, Otomotiv, Sigorta, Sağlık, Eğitim, Reklamcilik gibi SMS uygulamalarının yoğun olarak kullanıldığı sektörlere tedarikçi olarak hizmet veren İş Ortağı adayları, ek bir alt yapı, personel, yazılım vs. yatırımı yapmadan bu programa dahil olabilir, mevcut ve potansiyel müşterilerinize SMS satışı gerçekleştirerek gelir elde edebilirsiniz.

Toplusms.tc mevcut ve potansiyel SMS kullanıcıları için; Türkiye ‘nin dört bir yanına yayılmış bayi ağıyla yerinden, daha etkin ve kaliteli bir hizmet üretmeyi amaçlamaktadır.

Bayilerimizi Sunduğumuz Ücretsiz Hizmetler

Web Sitesi: Sizin için özel olarak hazırlayacağımız web sitesi ile müşterilerinize “kendi markanız” ve “kendi logonuz” ile doğrudan satış ve tanıtım yapabilir, online abonelik alabilirsiniz.

Bayi Paneli: Tüm müşterilerinizi listeleyip kredi ekleme, sms takibi, başlık tanımlama, şifre-bilgi güncelleme gibi işlemleri kolayca yapabilmeniz için kullanımınza hazır bayi yönetim paneli.

Sms Paneli: Müşterilerinizin kolayca sms gönderebilmesini sağlamak adına “Sms Panel” web sms panelini hazırladık. Üstelik bu panelde bizim logomuz yer almaz ve müştrileriniz sadece sizi tanır.

Yetkilendirme Belgesi: Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından yetkilendirilmiş işletmimiz üzerinden adınıza kayıtlı Alt Bayi Yetkilendirme Belgesi düzenlenir. Örnek bayi yetkilendirme belgesini görüntüleyin.

Nasıl Para Kazanacağım?

Bayimiz olarak kendi müşterilerinize Toplu SMS hizmeti sunarak para kazanmaya başlıyorsunuz. %100’e varan kar marjları ile gerçek anlamda para kazanmanız mümkün. Tabiki detaylı bilgileri aşağıdaki numaralardan bizi arayarak alabilirsiniz:
Toplusms.tc: 0 (537) 493-7766

Siz Kimsiniz?

Toplusms.TC, Mobil İletişim Çözümleri alanında sektöre değer katmak ve Kurumsal SMS çözümleri sunmak üzere 2004 yılından bu yana kesintisiz hizmet vermektedir.

BTK tarafından onaylanmış sistemimizle siz değerli bayilerimize 10 yıldır güvenli ve kesintisiz hizmet vermekteyiz. BTK Lisansımıza buradan bayilerimize buradan ulaşabilirsiniz.

DETAY


Emir Buğra KÖKSALAN

Java & PHP Developer

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.