Yoğun Israr Üzerine C#’a Başlıyorum

Emir Buğra KÖKSALAN tarafından tarihinde yayınlandı

Yoğun ısrar üzerine C#’a başlıyorum arkadaşlar. 9 aydır XUbuntu kurulu olan bilgisayarıma Windows 7 kuracağım (8 de olabilir) ve sonra da VS, SQLServer falan filan kurup çalışmalara başlayacağım. Lise yıllarımın hayali, üniversite yıllarımın kabusu, çalışma yıllarımın mecburiyeti. Mecburiyet diyorum çünkü ben açık kaynak fanatiği birisiyim. Bana Linux, Java, PHP, Python, Bash ile gelin canımı yiyin, XCode yada CSharp ile gelin beni bulamazsınız ama hayat bazen alışkanlıklarınızdan bazen sevdiklerinizden vazgeçmenizi ister sizden. Rüzgarın önünde savrulan yapraklar gibi değiliz ama bazen akıntıya karşı koyamayız. Dilerim Allah’tan bizi hayırsız yerlere sürüklemez.

Dediğim gibi bu akşam verilerimi yedekleyeceğim ve bilgisayarıma Windows 7 kuracağım. Hatta şuan bloguma “Windows” ve “CSharp” kategorilerini de ekliyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Benim gibi bir açık kaynak gönüllüsüne bunu da yaptırdınız ya helal olsun. Fak tu sistım…


Emir Buğra KÖKSALAN

Java & PHP Developer

1 yorum

Umutcan Sevindik · 21/04/2015 13:35 tarihinde

csharp çok gelişmiş bir dil kardeş geç kalmışsın : )

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.